ZAKAJ BLOG? ZAKAJ ZALINO PERO?

TE ZANIMAJO PODROBNOSTI O NASTANKU MOJEGA BLOGA? NO, POTEM BOŠ ODGOVORE ZAGOTOVO NAŠEL/NAŠLA V NADALJEVANJU OBJAVE 🙂

Imeti blog je bila moja velika želja že nekaj časa, a preprosto nisem zbrala poguma, da si ga ustvarim. Poleg tega niti nisem vedela, kako točno ga sploh narediti, kje začeti in kako se lotiti same izdelave. Nisem namreč preveč računalniški tip osebe, kar pri meni pomeni, da znam to kar potrebujem, vse ostalo pa je zame “španska vas.” A vendarle sem nato 24. 8. 2020 stisnila končni gumb in pričela s svojim blogom.

Na začetku je vse skupaj izgledalo še precej slabo, čeprav tudi to danes ni niti približno popolno, a sem zelo ponosna sama nase, da sem prišla do te točke in se v bistvu tudi veliko naučila. Verjetno pa je sama želja po tem, da imam blog, povezana z mojo ljubeznijo do pisanja in prenašanja svoje domišljije na papir oziroma v tem primeru na računalnik.

Kot oseba tudi nisem najbolj samozavestna, čeprav je tu izključeno nastopanje na odru, ki ga naravnost obožujem in pri tem ne čutim nobenega strahu. Preden sem tako svojo blog stvaritev delila s prijatelji, sem bila kar malce prestrašena, neprepričana sama vase, kajti nisem vedela, kaj pričakovati in kakšni bodo njihovi odzivi. A vseeno bi lahko vedela, da me bodo pravi prijatelji podpirali in mi pri nadaljnjem ustvarjanju stali ob strani, tako kot mi še danes in res res sem hvaležna zanje.

Vsak komentar, vsaka beseda za blog, za zgodbo ali potopis, ki ga dobim, mi zelo veliko pomeni. Tudi če nekomu nekaj ni všeč, ali pa po njegovem spletna stran ne stoji dobro, sprejmem in spoštujem mnenje, a je to trenutno največ, kar sama lahko naredim.

ZAKAJ TAKŠNO IME?

Hja, za tem se pa skriva prav zanimiva zgodbica. Lani na morju sem svojo idejo prvič delila še s starši in bratom, a sem pojamrala, da mi manjka samo še ime mojega bloga. Takšne stvari so mi namreč že od nekdaj povzročale težave, prav tako naslovi mojih zgodb, ki zato morda včasih sploh niso zanimivi in ne pritegnejo bralcev. Povprašala sem jih, kakšno ime bi mi dali oni in med vsemi idejami sem izbrala mamin predlog – Zalino pero. Hvala, mami 🙂

Te zanima še kaj? Napiši mi v komentar ali pa na instagram ter z veseljem ti odgovorim, še bolj vesela pa sem, da me spremljaš.

Uživaj 😉

Zala